papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-12-27

Τρόικα και κυβέρνηση συμφώνησαν να ΜΗΝ εφαρμόσουν τις αποφάσεις του ΣτΕ!

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τόλμησαν ακόμα και αυτό. Στο επιπρόσθετο μνημόνιο αναγράφεται επισήμως η αποφυγή εκτέλεσης των αποφάσεων του ΣτΕ για τις περικοπές του 2012. Από την άλλη ο κ. Καμμένος συνεχίζει να παραπλανά. Πραγματικά πιστεύει ότι τα ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έχουν τόσο μειωμένο IQ; Οψόμεθα!!!
Ιδού το κείμενο του συμπληρωματικού MOU της 3ης/12/2017 μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας στην αγγλική (σελ. 14) «2.5.1 Pensions. The Authorities have adopted a comprehensive reform of the pension system, to strengthen long-term sustainability while targeting savings of around 1 percent of GDP by 2018, mostly from the expenditure side, on top of the full absorption of the impact of the Council of State ruling on the pension measures of 2012, around 2 percent of GDP.».
Ιδού το ίδιο κείμενο στην ελληνική «2.5.1 Συντάξεις. Οι Αρχές έχουν υιοθετήσει μια συνολική μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, προκειμένου να ενισχυθεί η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα, αντλώντας περίπου 1% του ΑΕΠ μέχρι το 2018, κυρίως από περικοπές συντάξεων, πέραν της αποφυγής της εκτέλεσης των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις περικοπές του 2012, ύψους περίπου 2% του ΑΕΠ.».
Δείτε όλη την ανακοίνωση του ΕΝΥΠΕΚΚ [ΕΔΩ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.