papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-02-25

Επεξήγηση νέου στυλ και οδηγίες περιήγησης Papaparisis' blog

Αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι, όπως θα έχετε δει άλλαξε και πάλι το στυλ του παρόντος blog, προκειμένου να γίνει απλούστερο, λειτουργικότερο και πιο χρηστικό. 
Αυτό επετεύχθη με τη βοήθεια του φίλου Απόστολου [Websmallblog@gmail.com - websmallblog@gmail.com], που στα πρώτα του βήματα, όπως ο ίδιος μου θύμισε, ο γράφων του έμαθε να χρησιμοποιεί Η/Υ. Όπως όμως είναι φυσικό και λογικό ο μαθητής ξεπέρασε το δάσκαλο η σελίδα του http://websmalleu.blogspot.gr
Οι δυνατότητες του νέου στυλ είναι οι παρακάτω:
(1) Είτε από το κινητό, είτε από τον Η/Υ βλέπεις ακριβώς τα ίδια πράγματα.
(2) Στο slide bar μπορείς χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα να δεις να περνούν από μπροστά σου οι 15 τελευταίες αναρτήσεις.
(3) Το μενού διαθέτει υπομενού ανάλογα με το θέμα. Αν λοιπόν θέλει κάποιος να δει όλα τα άρθρα που υπάρχουν στο παρόν blog και αναφέρονται στο ΜΤΣ ή στο ΒΟΕΑ δεν έχει παρά να πατήσει το αντίστοιχο πεδίο και θα εμφανισθούν κατά ημερομηνία όλα τα άρθρα που αναφέρονται στο θέμα που επέλεξε. 
(4) Στη δεξιά στήλη υπάρχουν διάφορες εικόνες που μπορούν να σε παραπέμψουν σε χρήσιμους συνδέσμους, όπως να δεις τη μηνιαία ή την ετήσια βεβαίωση του μερίσματος ΜΤΣ και του βοηθήματος ΕΚΟΕΜΣ, τη Μισθοδοσία Δημοσίου (και ΕΔ - ΣΑ), να δεις και να εκτυπώσεις το Ενημερωτικό Σημείωμα Σύνταξης Δημοσίου, τη Διαθεσιμότητα Επισκέψεων Ιατρών, την Ασφαλιστική Ικανότητα, τις κληρώσεις της εφορίας και άλλα πολλά.
(5) Να κάνεις αναζήτηση με μία λέξη κλειδί στο παρόν blog. πχ να γράψεις τη λέξη "Κατρούγκαλος" και να δεις τα άρθρα που αναφέρονται στον Κατρούγκαλο στο παρόν blog.
ΚΑΛΉ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΆΓΝΩΣΗ
Απόστολος Παπαπαρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.