papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-01-13

Οι απόστρατοι των ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης


1.-Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών που εκπροσωπεί 75.000 Αποστράτους και ορφανικές οικογένειες, εκφράζει την αντίθεσή του στην ενδεχόμενη αποδοχή του ονόματος της Π.Γ.Δ.Μ. (F.Y.R.O.M.) με σύνθετη ονομασία που θα περιέχει την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

2.-Οι Απόστρατοι που έχουν γαλουχηθεί με την ιστορική αλήθεια και την εθνική επιταγή ότι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, δεν μπορούν να αποσπαστούν από αυτά για τα οποία επί δεκαετίες πίστευαν και υπερασπιζόντουσαν.
3.-Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να μετάσχουμε στο συλλαλητήριο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την 21η Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14.00 στο Λευκό Πύργο.
4.-Καλούμε όλους τους Αποστράτους να λάβουν μέρος στην εκδήλωση αυτή.
5.-Για όσους επιθυμούν να μετάσχουν μετακινούμενοι από άλλες περιοχές, η μετακίνηση θα γίνει με ίδια μέσα, εκτός εάν οι Ενώσεις Αποστράτων (Ε.Α.Α.Σ.-Ε.Α.Α.Ν.-Ε.Α.Α.Α.) δρομολογήσουν πούλμαν, το οποίο θα γνωσθεί εγκαίρως από κάθε Ένωση ξεχωριστά.
6.-Ως συντονιστή της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη ορίζουμε τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. Θεσσαλονίκης.
7.-Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Αντιστράτηγος ε.α. Β. Ροζής, ο οποίος θα εκπροσωπήσει και το Συντονιστικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.