papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-02-23

Τα Σώματα Ασφαλείας εε και εα έκαναν το καθήκον τους! Διεκδικούν!

Οι Λαρισαίοι των Σωμάτων Ασφαλείας
Πραγματοποιήθηκε χθες 22-02-2017 και ώρα 17.00΄στην Πλατεία Συντάγματος η προγραμματισθείσα Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ε.ε. & ε.α. στελεχών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ζητώντας να εφαρμοστεί η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, σχετικά με τις αποδοχές τους και πως έχει έρθει η ώρα να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις η κυβέρνηση και να «δοθεί ένα τέλος στον εμπαιγμό και την απαξίωση».
Συγκεκριμένα: 
Ένα Ειδικό Μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας, σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις, τερματισμό των περικοπών των δαπανών, νέες προσλήψεις, έκδοση διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύουν την εφαρμογή των διατάξεων του Ασφαλιστικού Νόμου»,Διάσωση των Ασφαλιστικών Ταμείων και επιστροφή των «αποθεματικών» και ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας»


«Ζητάμε να εφαρμοστεί η απόφαση της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε. και να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε. Είμαστε στην πλατεία Συντάγματος και δεν κλείνουμε κάποιο δρόμο, γιατί δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε τους πολίτες», τόνισε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ
Από την πλευρά τους οι Συνδικαλιστικοί Εκπρόσωποι Αστυνομικών, Λιμενικών και Πυροσβεστών, δήλωσαν ότι δεν θα υποστείλουν την σημαία των κινητοποιήσεων, αλλά αντιθέτως ανά 10 ημέρες θα προχωρούν σε δράσεις για τις οποίες θα αποφασίσουν ποια μορφή θα έχουν και ποιες συγκεκριμένες ημέρες θα τις υλοποιήσουν σήμερα (23-02-2017) το  μεσημέρι σε νέα συνεδρίαση που θα έχουν Αντιπροσωπείες των Ομοσπονδιών.
Εκ μέρους των Αποστράτων Αστυνομικών χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.Σ.Α) κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος.
Μετά το πέρας των ομιλιών πραγματοποιήθηκε πορεία προς την Βουλή, δια μέσω των οδών Φιλλελήνων - Αμαλίας,όπου αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών επέδωσε το σχετικό Ψήφισμα.
 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.