papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-01-12

Ενημέρωση για ...άπιστους Θωμάδες

Γράφει ο Ηλίας Νατσιούλας
Τεχνηέντως διαρρέεται το τελευταίο διάστημα στοιχεία προκειμένου να δημιουργηθούν αμφιβολίες. Μάλιστα έκαναν και έλεγχο και προέκυψε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει “πάγωμα”. Για όσους ξεχνούν, επισημαίνεται ότι αν κάτι ψηφιστεί σε Νόμο και δεν αρθεί, όπως έχει γίνει τώρα με τις μισθολογικές προαγωγές (ισχύει βάσει άρθρου 236 ν.4389/2016), η υλοποίηση αυτών των περικοπών από τις οικονομικές υπηρεσίες θα γίνει αναδρομικά στους επόμενους μήνες.
Για τους "άπιστους Θωμάδες" είναι αρκετό να ρίξει το κάθε στέλεχος μια ματιά στην μισθοδοσία ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 (ΓΕΣ) όπου σε εκείνη την μισθοδοσία και σε εφαρμογή μέτρων από 1-8-2012 άρχισαν να παρακρατούνται αναδρομικά αυτά τα ποσά που είχαν δοθεί.
Έγινε δηλαδή η παρακράτηση αυτών των ποσών από την μισθοδοσία μετά από 6 μήνες!! Ζητήθηκαν τον Ιανουάριο του 2013 πίσω ποσά σε εφαρμογή νόμου που είχε ισχύ από 1-8-2012. Μπορεί να το δει το κάθε στέλεχος από την σελίδα της γενικής γραμματείας, μέσω της εφαρμογής πληροφόρησης των μισθοδοτούμενων της ΕΑΠ, βάζοντας τους προσωπικούς κωδικούς taxis net.
YΓ.: Θα παρανομήσουν και δεν θα υλοποιήσουν κάτι που οι ίδιοι ψήφισαν; Ας φέρουν τροπολογία να το καταργήσουν (το παγωμα) μεχρι και την εφαρμογή του νέου μισθολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.