papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-08-19

"Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς" για τη νέα απόφαση του ΣτΕ από στρατιωτικούς του ΠΑΣΕΔ

Τα του καίσαρος τω καίσαρι από τις ενώσεις των στρατιωτικών που αναγνωρίζουν την προσπάθεια των ομοσπονδιών εκπροσώπησης των αστυνομικών για την μισθολογική αποκατάσταση των ένστολων με διαδοχικές προσφυγές. Παρατίθεται η ανακοίνωση του ΠΑΣΕΔ:

"Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι για άλλη μια φορά οι Ομοσπονδίες των Σ.Α. επιδεικνύουν άριστα αντανακλαστικά, σχετικά με τα κοινά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών.
Ως Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΑΣΕΔ) χαιρετίζουμε ένθερμα την πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ, όπου θα επιδώσουν την απόφαση 1127/2016 στον Υπουργό Οικονομικών ( βάση της οποίας κρίνονται αντισυνταγματικές οι διατάξεις του ν. 4307/2014, τόσο όσον αφορά στις μειωμένες αναδρομικές αποδοχές, όσο και στις εφεξής μισθολογικές ρυθμίσεις στα μισθολόγια των υπηρετούντων στις Ε.Δ. και στα Σ.Α.)
Αναμένουμε και καλούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) να ταυτιστεί με το ΠΑΣΕΔ, χαιρετώντας και αυτή από πλευράς της, την πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών των Σ.Α. 
Ήρθε η στιγμή η ΠΟΕΣ να εκδηλώσει έμπρακτα και δημόσια τη διάθεση της για το ‘’ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ’’ για το κοινό καλό. Όποια άλλη αντίδραση της ΠΟΕΣ, πέραν της αναγνώρισης αυτής της υγιούς πρωτοβουλίας, περιχαρακώνει και απομονώνει τις Ε.Δ., θέτοντας την παρουσία της εν αμφιβόλω. 
Η εσωστρέφεια, οι εγωισμοί και οι πρωτοβουλίες των ολίγων για λογαριασμό των πολλών, δεν έχουν χώρο πλέον στις Ε.Δ.
http://www.bloko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.