papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-07-08

Όλη η συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας της 6ης Ιουλίου 2016 (βίντεο)

* Φορείς που προσκλήθηκαν. * Συνδικαλισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις * Ονοματοδοσία ΣΜΥΑ. * ΜΟΜΚΑ. * "χακί" ΤΑΙΠΕΔ. * Αρχικές εισηγήσεις κομμάτων.
Σε βίντεο, όλα όσα λέχθηκαν στη συνεδρίαση της επιτροπής άμυνας την 6η Ιουλίου 2016. Πως καθορίσθηκαν οι ημέρες συζήτησης, πως επιλέχθηκαν οι φορείς που θα καταθέσουν τις απόψεις τους την Τρίτη στη Βουλή και οι πρώτες εισηγήσεις των κομμάτων. 
Στο 8:05 λεπτό ο κ. Καμμένος τα έχει μπερδέψει με το ποιος είναι αναγνωρισμένος φορέας ή όχι. Οι φορείς αναγνωρίζονται από το Πρωτοδικείο και όχι ποιος είναι αρεστός στον Υπουργό. Ο Υπουργός απεφάνθη. Θέλει την ΠΟΕΣ που τον τελευταίο 1 1/2 χρόνο κάνει τον Κινέζο...
Εντύπωση προκαλεί στο 37:37 λεπτό η άνεση του Αντγου ε.α. κ. Ντζιμάνη να μιλά για συνδικαλισμό στις ΕΔ. Αναφέρεται δε σε μια απόφαση του Αρείου Πάγου 3/2012 που είμαι σίγουρος ότι δε διάβασε. ΠΡΟΣΟΧΗ: Άλλο Ενώσεις αναγνωρισμένες όπως στην Κύπρο και άλλο συνδικαλισμός. Παρακάτω στο 2:41:14 και ο κ. Καμμένος αναφέρεται στον συνδικαλισμό στις ΕΔ. Υπόψη ότι τη φράση "συνδικαλισμός στις ΕΔ" δεν έχει τολμήσει να την εκστομίσει ούτε ο πρόεδρος της τότε κραταιάς ΠΟΕΣ. 
Στο 2:03:53 λεπτό ο κ. Καββαδίας, βουλευτής Λευκάδος της ΝΔ, προεχόμενος από τη ΣΤΥΑ, αναλύσει το θέμα της ενοποίησης των Σχολών Υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και επιχειρηματολογεί περί της ονοματοδοσίας και όχι μόνον.
Στο 2:31:33 λεπτό ο κ. Καμμένος επιτέλους λέει κάποιες αλήθειες για τη ΜΟΜΚΑ και όχι αυτά τα τραγελαφικά που έλεγε μέχρι τώρα περί μεγαλοεργολάβων, και άλλα πολλά...  
Δείτε το βίντεο και την απόφαση του Αρείου Πάγου του 2012... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.