papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-01-04

Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό προ των πυλών! Άνοιξε αυλαία το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές Τσίπρα - Καμμένο...

Όπως μας ενημερώνει με ανακοίνωση του το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο Γιώργος Κατρούγκαλος ενημερώνει από τις 11:00 τους  αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων του Κοινοβουλίου (αρνήθηκε ενημέρωση το ΠΟΤΑΜΙ) για το σχέδιο της Ασφαλιστικής Μεταρρύθμισης ενόψει και των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές. 
Το σίγουρο είναι ότι θ' ακούσουμε πολλά το επόμενο διάστημα. Άνοιξε ήδη η αυλαία για το θέατρο του παραλόγου κι εμείς ...στο ίδιο έργο θεατές. Ο "καλός" Τσίπρας θα αγωνίζεται για να μην περικοπούν συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα. Η συγκυβέρνηση...
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα κατηγορεί άπαντα τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη μη στήριξη της κυβέρνησης στον ...ανένδοτο κατά των δανειστών. Σύσσωμη η συμπολίτευση θα κατηγορεί πότε τον Σόϊμπλε, πότε την Μέρκελ και πότε την Λαγκάρντ. Ως συνήθως στο τέλος, αφού δηλώσουν ότι έκαναν ότι μπορούσαν, θα υποχωρήσουν και θα υπογράψουν, με βαριά καρδιά βεβαίως - βεβαίως, νέες μειώσεις στις συντάξεις.
Για όσους ακόμα τρέφουν αυταπάτες ας δουν τι ψήφισαν οι πρωταγωνιστές Τσίπρας και Καμμένος στον προϋπολογισμό του 2016: 
Μείωση δαπάνης για συντάξεις, 432 εκατ. ευρώ το 2015 και 1.268,6 εκατ. ευρώ για το 2016. Μείωση δαπάνης για κοινωνικά επιδόματα (ΕΚΑΣ), 105 εκατ. ευρώ για το 2016. Μείωση δαπάνης στο ΥΠΕΘΑ, 100 εκατ. ευρώ για το 2015 και 400 εκατ. ευρώ για το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.