papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-01-28

1.100 εφημερίδες μόνον στην ΕΑΑΣ Λάρισας πήγαν στην ανακύκλωση! Αφορά τεύχη Νοε - Δεκ 2015! Απαιτείται άμεση ενέργεια!

Είχα γράψει στις 7 Δεκ 2015, ότι η απόφαση για τον τρόπο διακίνησης της "ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ" δημιούργησε ήδη πολλά προβλήματα στα Παραρτήματα. Ότι ελάχιστοι μετέβησαν να παραλάβουν την εφημερίδα και τα Παραρτήματα λόγω έλλειψης χώρου θα αναγκάζονται να τις πετούν. Ότι ήδη η ΕΑΑΣ Λάρισας ενημέρωσε τα μέλη της που έχουν e-mail ότι με την παραλαβή του επόμενου τεύχους το προηγούμενο θα σταλεί για ανακύκλωση.

Είχα προτείνει να επανεξετασθεί το όλο θέμα και να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι προτάσεις των Παραρτημάτων, που καλούνται να διαχειριστούν την όλη υπόθεση. 
Χθες 27/1 έλαβα και πάλι e-mail από την ΕΑΑΣ Λάρισας που μας ενημέρωνε ότι από τις 1.200 εφημερίδες των τευχών Νοε και Δεκ 2015, παρελήφθησαν από τους συναδέλφους μόνον οι 100 και οι υπόλοιπες πήγαν στην ανακύκλωση. 1.100 εφημερίδες μόνον από την ΕΑΑΣ Λάρισας πήγαν στην ανακύκλωση
Επειδή φαντάζομαι ότι παρόμοια κατάσταση θα εμφανίζεται και στα άλλα Παραρτήματα ανά την Ελλάδα, προτείνω και πάλι όπως εξετασθεί και τροποποιηθεί η απόφαση, που αφορά στον τρόπο διακίνησης της εφημερίδας μας, σύμφωνα με τις προτάσεις των Παραρτημάτων. Είναι ιεροσυλία τις ημέρες που ζούμε να διαχειριζόμαστε με τόση χαλαρότητα χρηματικά ποσά που θα μπορούσαν να απαλύνουν τον πόνο και τη δυστυχία ανθρώπων που έχουν τεράστιες οικονομικές ανάγκες.
Αποστόλης Παπαπαρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.