papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-10-18

Κάτι φαίνεται να κινείται στο χώρο των εν αποστρατεία στελεχών... - Αναμένονται σημαντικές συναντήσεις...

Όλα δείχνουν ότι κάτι άρχισε να κινείται στο χώρο των εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αφού μετά από τη ραστώνη του καλοκαιριού και τα απανωτά μηνύματα από κυβερνητικές ...διαρροές περί δραστικών μειώσεων των μικτών συντάξεων πάνω από 1.000 ευρώ, που αναπαραγάγουν ως συνήθως τα ΜΜΕ με τίτλους όπως "κυβερνητικές πηγές", "πληροφορίες", "οι θεσμοί απαιτούν" κλπ, έχουμε:
- Την αλματώδη αύξηση αρθρογραφίας πολλών εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι παρακάτω σημαντικές συναντήσεις, χωρίς να αποκλείονται και άλλες:
  • Συνάντηση όσο το δυνατόν περισσότερων φορέων ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ Ενώσεων, Συνδέσμων, Συλλόγων εν αποστρατεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. (Ελπίζουμε στην όσο μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή).
  • Συνάντηση του Συντονιστικού Συμβουλίου των ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο. (Ελπίζουμε να λεχθούν ένθεν κακείθεν καθαρές κουβέντες)  

3 σχόλια:

  1. Ευχομαι να μη καούμε στη προθέρμανση και καταναλώσουμε τα καύσιμα .Η σημερινή συνάντηση στη ΛΑΕΔ(δεν εγινε) .(Εχει και ελικόπτερο [ο υπουργός] να τον προλάβουμε!). Θεωρώ ως πρωτη ενέργεια πίεσης μια δυναμική συγκέντρωση εκει που ''ποναει'' και πόνεσε το 2011. Βέβαια τότε ηταν άλλες οι συνθήκες. Ελπίζω να μη μείνει συνάδελφος στο καναπέ γιατί πλέον διακυβεύεται η βιωσιμότητα του κάθε οικογενειάρχη συναδέλφου. Στό άμεσο μέλλον δεν θα εχουμε τη οικονομική δυνατότητα για μετακίνηση. Ετσι οπως φαίνεται να εξελίσσεται η οικονομική κατάσταση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ να σώσουμε, αν μπορούμε, τα λίγα που ακόμα ευτυχώς καταβάλλονται στο τραπεζικό λογαριασμό .Απο τον επόμενο μηνα ερχεται η αναπτυξη στην επόμενη τρύπα στο ζωνάρι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Τα περιθωρια για εμάς στένεψαν .Ειμαστε οι πρωτοι που θα συνεισφέρουμε το υστέρημα ΓΙΑ ΤΈΤΑΡΤΗ φορά αν θυμάμαι καλά γιατί ειμαι και κάτω των 55 κατω των 60 και με ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ. Δεν χρειάζεται πλέον ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΕΙΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και για τους τριακοσίους διατηρουνται τα προνόμια ΥΨΗΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ-75% ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΔΙΟΔΙΩΝ-ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΆ.ΑΤΕΛΕΙΑ (Δημοσιογραφοι).ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ .
    Αλλά οι κατέχοντες και έχοντες λογω μή καταβολής οφειλόμενων προστίμων θα πληρώσουν τα μισά και εμείς θα πάμε στα μισά και παρακάτω. Με το άτυπο συμβούλιο(2011) που ειχαμε εκλέξει πετύχαμε τη θεσμοθέτηση των 35 συντάξιμων ετων. εστω! κάτι κάναμε .Τώρα δεν μενει παρα να πιεσουμε εως τη δικαίωση. ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΑΨΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασίλη, η συνάντηση έγινε, όπως και θα γίνει και η συνάντηση του Συντονιστικού Συμβουλίου των ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ με τον ΥΕΘΑ. Στη συνέχεια φαντάζομαι ότι θα δούμε σχετική ανακοίνωση. Ο αγώνας θα κλιμακωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Όρεξη να έχουμε. Αρκεί να μην μας πουλήσουν οι ηγεσίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συνάντηση αυτή στη ΛΑΕΔ που αναφέρεσαι έχει άγνωστους διοργανωτές και φυσικά δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. ΟΛΟΙ μαζί θα πάμε αν θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα. Δεν θα ανοίγει ο καθένας το δικό του μαγαζάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.