papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-04-20

Γιατί καθυστερεί και πάλι η χορήγηση του ΒΟΕΑ;

ΣΧΟΛΙΟ: Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με συνάδελφο από την Καβάλα διαπιστώθηκε ότι ακόμα δεν έχουν ειδοποιηθεί τα παιδιά που έκλεισαν την 25ετία τον μήνα Ιανουάριο να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

Εύλογα τα ερωτήματα και η ανησυχία πολλών δικαιούχων για τη νέα αυτή καθυστέρηση. Οφείλεται σε έλλειψη προσωπικού, σε δυσλειτουργία του ΜΤΣ ή σε έλλειψη σχετικών πιστώσεων; Ότι και να συμβαίνει πάντως καλό είναι το ΜΤΣ να ενημερώσει σχετικά με μία ανακοίνωση, προκειμένου να καθησυχάσει τους ενδιαφερομένους. Αποστόλης Παπαπαρίσης 

Ακολουθούν οι τελευταίες ανακοινώσεις επί του θέματος από το ΜΤΣ

Πληρωμή ΒΟΕΑ μηνών Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2014: Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα δικαιούχα του Β.Ο.Ε.Α. τέκνα, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση για τη χορήγησή του, τους μήνες Νοέμβριο - Δεκέμβριο του έτους 2014, ενόψει της επικείμενης πληρωμής τους, ότι πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν (ταχυαποστολή - courier) στο ΜΤΣ Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων στο όνομά τους, το αργότερο μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2015.

Πληρωμή ΒΟΕΑ μηνός Οκτωβρίου 2014: Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα δικαιούχα του Β.Ο.Ε.Α. τέκνα, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση για τη χορήγησή του το μήνα Οκτώβριο του έτους 2014, ενόψει της επικείμενης πληρωμής τους, ότι πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν (ταχυαποστολή - courier) στο ΜΤΣ Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων στο όνομά τους, το αργότερο μέχρι 28 Νοεμβρίου 2014.

Πληρωμή ΒΟΕΑ μηνός Σεπτεμβρίου 2014: Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα δικαιούχα του Β.Ο.Ε.Α. τέκνα, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση για τη χορήγησή του το μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2014, ενόψει της επικείμενης πληρωμής τους, ότι πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν (ταχυαποστολή - courier) στο ΜΤΣ Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων στο όνομά τους, το αργότερο μέχρι 15 Νοεμβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.