papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2014-10-25

Υπολογισμός Αναδρομικών και Μηνιαίας Αποκατάστασης Μισθών για τα εν ενεργεία Στελέχη των Ε.Δ.

Για να μην ψάχνεστε με αυτά που διαβάζετε για το τι ποσό θα σας επιστραφεί κάθε μήνα, μέσα από την παρακάτω εφαρμογή, μπορεί να υπολογίσει αποκλειστικά ο καθένας το δικό του ποσό που πρέπει να λάβει με 100% συμμόρφωση στην απόφαση του ΣτΕ, δηλαδή με επαναφορά μισθών στην 31-7-2012, πριν τις περικοπές.
Οδηγίες: Περάστε πχ στον 1ο μήνα, στα αντίστοιχα κελιά, τα ποσά  που λαμβάνετε σήμερα (Αντλείστε τα στοιχεία μέσα από το αντίγραφο μισθοδοσίας Νοε 2014 που μπορείτε να κατεβάσετε ηλεκτρονικά από το την υπηρεσία που σχεδίασε το Οικονομικό Σώμα του ΓΕΣ στο army.gr). Θα δείτε σε 1 μήνα ποια θα είναι η μεταβολή του μισθού σας τόσο σε μεικτές όσο και σε καθαρές αποδοχές (πληρωτέο ποσό).
Εν συνέχεια εάν θέλετε να δείτε το σύνολο των αναδρομικών...
καταχωρείστε και στους υπόλοιπους μήνες τα ποσά που λαμβάνατε από την μισθοδοσία Αυγ 2012 έως και Νοε 2014. 
Ειδικά για τους πρώτους μήνες Αυγ 2012 εως και Δεκ 2012, καθώς δεν είχαν περαστεί οι μειώσεις, να περάσετε τα ποσά που φαίνονται στον Ιαν 2013, μήνας δηλαδή που άρχισε η αναδρομική παρακράτηση. 
Τα ποσά εξάγονται αυτόματα, αρκεί να περαστούν τα ορθά στοιχεία.
Εάν επέλθει αποκατάσταση σε μικρότερο ποσοστό πχ 50% θα επικαιροποιηθεί η εφαρμογή. 
Η εφαρμογή είναι πληροφοριακού - ενημερωτικού χαρακτήρα και σχεδιάστηκε για αποκλειστική χρήση του καθενός.
Δείτε παρακάτω το φύλλο υπολογισμού σε EXCEL
Σημείωση: Επισημαίνεται ότι όσοι πίνακες έχουν δημοσιευτεί το τελευταίο διάστημα http://espeth.gr/index.php/2013-05-02-21-15-53/113-sxoliasmos-pinakon-misthologiou δεν έχουν υπολογιστεί - εξαχθεί από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ).

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή εργασία!!! Αποστόλης Παπαπαρίσης
    Ο Ηλίας Νατσιούλας επίσης ενημερώνει:
    (1) Η στήλη L σου δείχνει το καταλογιστέο της μισθοδοσίας που πληκτρολογείς. Αν περάσεις πχ το Νοε 2014 και το αντιπαραβάλλεις με το φακελάκι μισθοδοσίας αυτό θα συμφωνεί με το ποσό της εφαρμογής. Δίπλα η στήλη Μ θα σου δείξει που θα πρέπει να επανέλθει ο μισθός (με αποκατάσταση 100%, δηλαδή πριν τις περικοπές, γι αυτό και είναι αυξημένο το ποσό).
    (2) Ειδικά για τους πρώτους μήνες Αυγ 2012 εως και Δεκ 2012, καθώς δεν είχαν περαστεί οι μειώσεις, να περάσετε τα ποσά που φαίνονται στον Ιαν 2013, μήνας δηλαδή που άρχισε η αναδρομική παρακράτηση.
    (3) Περνάτε στοιχεία μόνο μηνός από το φακελακι (ΒΜ-ΕΧΥ Κ.Λ.Π). Τα αναδρομικά υπολογίζονται αυτόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.