papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2014-10-13

Πρόσκληση εν Αποστρατεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων για συμπλήρωση ερωτηματολογίου μελέτης μέσω διαδικτύου

Αγαπητοί Συνάδελφοι, σας ενημερώνω ότι στο  πλαίσιο της διπλωματικής μου, που διεξάγεται από το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας, έχει γίνει ένα ερωτηματολόγιο που καλείστε αν το επιθυμείτε, να απαντήσετε, ώστε να ερευνηθεί το θέμα: «Διερεύνηση του άγχους και της καταθλιπτικής συμπτωματολογίας των εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων».
Η  αποστρατεία, αποτελεί σημαντική αλλαγή-ορόσημο για κάθε στρατιωτικό που έρχεται αντιμέτωπος με αυτήν και θα πρέπει να δίνεται η δέουσα σημασία τόσο από τον ίδιο, όσο και από την πολιτεία και τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Η αλλαγή που διαδραματίζεται σε όλα τα επίπεδα απαιτεί προετοιμασία, έτσι ώστε να είναι ομαλή και να μην οδηγήσει σε μεταβατική περίοδο, από την οποία κανείς, κάποιες φορές, δύσκολα μπορεί να απεμπλακεί.
Η συνεργασία σας, θα είναι πολύτιμη και καθοριστική, ώστε αυτή η μελέτη, να αποτελέσει εφαλτήριο για προτάσεις που θα βοηθήσουν το ανθρώπινο δυναμικό των Ε.Δ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας υπογραμμίζω, ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου με κάθε προσωπικό δεδομένο που είναι απόρρητο και εμπιστευτικό, είναι ανώνυμη.
Ανοίγοντας τον σύνδεσμο http://goo.gl/forms/HvY9akwsZB βρίσκετε το ερωτηματολόγιο. Τελειώνοντας και πατώντας την ένδειξη submit καταχωρούνται οι απαντήσεις σας.
Άσπα Κυπραίου - Σχης ε.α./Σ.Α.Ν
Τηλέφωνα: *733694, 6977233694, 2410618693,
e-mail: aspouna@live.com  

1 σχόλιο:

  1. Επειδή ρωτήθηκα, όχι από έναν συνάδελφο, την κα Κυπραίου την γνωρίζω προσωπικά. Είναι εξαίρετη μητέρα και άνθρωπος. Μόνιμη κάτοικος στη Λάρισα. Εκλέχθηκε στη δημοσκοπική κάλπη της ΕΑΑΣ Λάρισας ως μέλος. Αντικείμενο που θα αναλάμβανε οι ενέργειες συμπαράστασης της ΕΑΑΣ Λάρισας προς τους συμπολίτες μας, συναδέλφους και μη. Διορίσθηκε από την ΕΑΑΣ και δεν αποδέχθηκε τον διορισμό μετά τη δική μου "αποπομπή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.