papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2014-08-31

Προσκλητήριο συμμετοχής των Σωμάτων Ασφαλείας στην ένστολη διαμαρτυρία στη Δ.Ε.Θ. - Συμμετέχει και η ΕΣΠΕΚΜ με πολιτικά

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Οι Ομοσπονδίες μας, συνεχίζοντας την αγωνιστική τους πορεία για τη διεκδίκηση δίκαιων αιτημάτων, την προσεχή Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, διοργανώνουν πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία στο Λευκό Πύργο, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό της Χώρας. Δυστυχώς, η Κυβέρνηση, εξακολουθεί να μην αφουγκράζεται τις αγωνίες μας και λαμβάνει αποφάσεις με γνώμονα όχι τα συμφέροντά μας, αλλά τις γενικότερες απαιτήσεις των δανειστών, που γνωρίζετε πολύ καλά και οι ίδιοι τις επιπτώσεις που προκαλούν στους Οργανισμούς μας όσο και στην ίδια τη ζωή μας. Τα προβλήματα είναι κοινά και για την αντιμετώπισή τους η ένωση των δυνάμεών μας είναι βέβαιο ότι μπορεί να επιφέρει ταχύτερα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε αυτήν μας την αγωνιστική προσπάθεια, σας καλούμε να δώσετε το δικό σας αγωνιστικό «Παρών», στέλνοντας τα αναγκαία μηνύματα σε εκείνους που αρνούνται να αντιληφθούν την πραγματικότητα και χαράζουν πορεία για μας, χωρίς εμάς! (29 Αυγ 2014)
Στις 28 Αυγ 2014, τα Σώματα Ασφαλείας, είχαν πει:
Στον αγώνα αυτό, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής και σε όλες τις Οργανώσεις των συναδέλφων στην ενέργεια και την αποστρατεία των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς επίσης και των συνταξιούχων συναδέλφων μας, Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών. Με εφαλτήριο τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζουμε τις επόμενες ημέρες τον αγώνα στην Αθήνα και όπου αλλού χρειαστεί μέχρι τελικής δικαίωσης.
Η ισχύς εν τη ενώσει!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΣΠΕΚΜ) με ανακοίνωση της δηλώνει ότα θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο Λευκό Πύργο με πολιτική περιβολή. Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση.

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο Λευκό Πύργο (παραμονές των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης) θα πραγματοποιήσουν αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες όπως αποφάσισαν οι ομοσπονδίες τους. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει έρθει σε επαφή με τους διοργανωτές, έχει προσκληθεί και θα συμμετέχει στη διαμαρτυρία προκειμένου να υπάρξει άμεσα η άρση των μισθολογικών αδικιών και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και πλήρη αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί από τα ληστρικά κουρέματα και να δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση του αξιόμαχου Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. καλεί όσα μέλη της ή μη επιθυμούν, να παραβρεθούν με πολιτική περιβολή στην συγκέντρωση, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.