papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-03-01

Το συγκινητικό αντίο του ΓΕΣ στον εκλιπόντα Διοικητή της Σχολής Τεθωρακισμένων (βίντεο)

Η φωτογραφία από το armynow.net

Με ένα άκρως συγκινητικό βίντεο το Γενικό Επιτελείο Στρατού αποχαιρέτησε τον Συνταγματάρχη Ανδρέα Σίμο, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδιαστικά εν ώρα υπηρεσίας το μεσημέρι της Τετάρτης. Το βίντεο με τις επιχειρησιακές δραστηριότητες, ελάχιστος φόρος τιμής στον Διοικητή της Σχολής Τεθωρακισμένων ο χαμός του οποίου σκόρπισε την θλίψη στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, συνοδεύει ένα εξίσου συγκινητικό κείμενο αναφέρεται: 
"Τι είναι Τεθωρακισμένα; Οι Συνάδελφοί σου, οι Μαυροσκούφηδες! Το Όπλο των Τεθωρακισμένων αφιερώνει στον Συνταγματάρχη Ανδρέα Σίμο στιγμές της καθημερινότητάς μας, ως φόρο τιμής σε έναν αγαπητό Συνάδελφο, φωτεινό Αξιωματικό, λαμπρό παράδειγμα, αδελφό εν όπλοις, ο οποίος την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 απεβίωσε αιφνίδια σε ώρα υπηρεσίας στη Σχολή Τεθωρακισμένων, όπου ήταν Διοικητής. Ειλικρινή συλλυπητήρια."
Ας θυμηθούμε ότι  ο Συνταγματάρχης (ΤΘ) Σίμος Ανδρέας, που είχε δύο παιδιά, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1989 ως Ανθυπίλαρχος. Προήχθη στο βαθμό του Συνταγματάρχη το 2014. Παρακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα Σχολεία Εκπαίδευσης Αξκών ΤΘ. Επίσης, αποφοίτησε από τη Σχολη Επιτελών (2000), την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου (2010) και τη Σχολή Εθνικής Άμυνας (2015). Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει υπηρετήσει σε Μονάδες του Όπλου των ΤΘ και ως επιτελής στο ΓΕΣ. Διετέλεσε Δκτης στο ΚΕΞ και την 24 ΕΜΑ. Του έχουν απονεμηθεί όλα τα μετάλλια και οι διαμνομονεύσεις που αντιστοιχούν στο βαθμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.