papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-03-19

15 Μαρτίου 2016: Η πιο «παραγωγική» ημέρα για τη ΔΕ/ΤΕΘΑ

Για αποφυγή κάθε ηθελημένης ή μη παρερμηνείας δεν συντάσσομαι εναντίον των παραχωρήσεων, όταν μάλιστα, δεν χρησιμοποιούνται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά αυτές να γίνονται με όρους και προϋποθέσεις (ανταλλάγματα) στο μέτρο του δυνατού προς το συμφέρον των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι όροι δε και οι προϋποθέσεις (ανταλλάγματα) να τηρούνται με ευλάβεια από τους συμβαλλόμενους.
Ας δούμε τι γράφουν λοιπόν οι αποφάσεις της ΔΕ του ΤΕΘΑ
1. Η Διοικητική Επιτροπή του Ταμείου Εθνικής Άμυνας αποτελούμενη, (ΥΕΘΑ, Υπουργό Οικονομικών, Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΣ, ΒΥ/ΓΕΣ και ΑΥ/ΓΕΣ
............................
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι 
[1η] Την παραχώρηση της χρήσης του Στρδου «ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ» ν. Αττικής στο Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΥΠΕΣΔΑ) έκτασης εμβ. 39 περίπου στρ., για λόγους γενικού συμφέροντος και ειδικότερα για τη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής – Προσωρινής Παραμονής Προσφύγων (Refugees Relocation Camp), δυνάμει του άρθρου 84 του ν. 3883/2010, υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.  (για 3 έτη - μηνιαίο ενοίκιο 4.000 ευρώ)

[2η] Την παραχώρηση της χρήσης στον Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), δυνάμει του άρθρου 84 του Ν.3883/ 2010, για λόγους γενικού συμφέροντος, του χώρου και των εγκαταστάσεων του κτιρίου του Κλειστού Γυμναστηρίου της πρώην Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) στο Πεδίο του Άρεως, όπως αποτυπώνεται στο επισυναπτόμενο τοπογραφικό διάγραμμα, για 10 έτη, υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις: (για 3 έτη - μηνιαίο ενοίκιο 2.000 ευρώ)

[3η] Αποδέχεται τη δωρεάν κατά χρήση παραχώρηση στο ΤΕΘΑ από την Αποκεντρωμένη Δκση Μακεδονίας – Θράκης έκτασης εμβ. 116.437 τ.μ. στην περιοχή Έβρενος Ν. Ροδόπης άνευ ανταλλάγματος για κάλυψη στρκών αναγκών με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην απόφαση παραχώρησης.

[4η] Την παραχώρηση της χρήσης του Στρδου «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ» (Διαβατά) στο Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΥΠΕΣΔΑ) έκτασης εμβ. 49.494 τ.μ. για λόγους γενικού συμφέροντος και ειδικότερα για τη δημιουργία Kέντρου Yποδοχής – Προσωρινής Παραμονής Προσφύγων (Refugees Relocation Camp) δυνάμει του άρθρου 84 του ν. 3883/2010, υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις όπως ακριβώς περιγράφονται παρακάτω.  (για 3 έτη - μηνιαίο ενοίκιο 2.000 ευρώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.