papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-02-06

"Επεισοδιακή" συνάντηση Κικίλια με πρόεδρο ΕΑΑΣ Άρτας - Που βρίσκεται η αλήθεια!

Όσοι παρακολουθείτε το παρόν blog θα έχετε καταλάβει ότι βρίσκομαι αρκετές ώρες στο διαδίκτυο κυρίως για ενημέρωση. Τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Άρτας κ. Παναγή τον παρακολουθώ αρκετά συχνάαφού ήταν και ένας από τους βασικούς συνεργάτες - συναγωνιστές των μεγάλων κινητοποιήσεων του 2013, για τα συμφέροντα των συναδέλφων μας. Δυστυχώς με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ από μαχητής των συμφερόντων των συναδέλφων μας, οι πράξεις του δείχνουν ότι μετατράπηκε σταδιακά σε υποστηρικτή και διαφημιστή του έτερου κυβερνήτη, τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, κ. Καμμένο (ακολουθούν δεκάδες αναρτήσεις). Ξεχνά ότι εδώ και δύο χρόνια κυβερνούν άλλοι και δεν τον είδα πουθενά να καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ή των ΑΝΕΛ για τα δύο χρόνια κοροϊδίας. Ούτε για τα οικονομικά θέματα (ασφαλιστικό - προσωπική διαφορά - συντάξεις χηρείας - ΕΝΦΙΑ - φορολογία), αλλά ούτε και για τα Εθνικά θέματα (μετανάστευση - παιδεία - θρησκεία - δηλώσεις Ζουράρι). Αντιθέτως: Στις 19 Σεπ 2015 [ΕΔΩ] σχολιάζοντας δήλωση του τότε προέδρου της ΝΔ έβαλε ανάρτηση με τίτλο "Κανείς δεν Υφαρπάζει την Ψήφο μας", όπου εμμέσως πλην σαφώς καλούσε τους συναδέλφους μας να μην ψηφίσουν τη ΝΔ. Στις 9 Φεβ 2016 [ΕΔΩ] είχε αποκλειστικές πληροφορίες από το ΥΠΕΘΑ για ευχάριστες οικονομικές αλλαγές υπέρ των συναδέλφων (ΣτΕ - Μισθολόγιο). Τίποτε από αυτά δεν επαληθεύτηκε. Ούτε καταδίκασε το ΥΠΕΘΑ, ούτε ζήτησε συγνώμη για την παραπληροφόρηση. Στις 15 Ιαν 2017 [ΕΔΩ] σε συγκέντρωση στο Γραφείο του παραρτήματος της ΕΑΑΣ Άρτας, ο κ. Παναγής ενημέρωσε ή συνέχισε την παραπληροφόρηση στους συναδέλφους του για τα επικρατέστερα σενάρια, που εξετάζει το Υπουργείο Οικονομικών, για την αποκατάσταση μισθών και συντάξεων, καθώς και την επιστροφή των αναδρομικών. Όπως βλέπουμε άλλες φορές λειτουργεί ως εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΘΑ και άλλες φορές ως εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΟΙΚ. Στο τέλος του παρόντος μπορείτε να δείτε δεκάδες αναρτήσεις - διαφήμιση του κ. Καμμένου στο blog της ΕΑΑΣ Άρτας, ενώ για τη ΝΔ είχε και έχει πάντα μια "καλή" κουβέντα να πει. Φυσικά και δεν είδαμε πουθενά την από 21 Δεκ 2016 δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ [ΕΔΩ] «Πρέπει να υλοποιηθεί η απόφαση ΣτΕ, όταν οι δημοσιονομικές συνθήκες το επιτρέψουν». 
Μετά την "επεισοδιακή" συνάντηση του κ. Κικίλια με τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Άρτας όπως φρόντισε να μας ενημερώσει [ΕΔΩ] ο δεύτερος, αναζητήθηκε και η άποψη του έτερου "πρωταγωνιστή". Από πλευράς του κ. Κικίλια ελέχθη ότι από την αρχή της συζήτησης ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Άρτας ήταν υπέρμετρα εριστικός (η φωτογραφία κάτι δείχνει) λέγοντας: -Πες του προέδρου σου να βγει να δηλώσει και να δεσμευτεί ότι όταν γίνει κυβέρνηση θα εφαρμόσει στο 100% τις αποφάσεις του ΣτΕ. Η απάντηση ήταν: -Αν και είχαμε πει προεκλογικά ότι θα δώσουμε και το άλλο 50% αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να δεσμευτούμε αφού δεν γνωρίζουμε τα δημοσιονομικά μεγέθη του κράτους μετά την καταστροφική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ των δύο τελευταίων ετών. Σέβομαι τους αγώνες και την προσφορά των εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά η υλοποίηση του υπολοίπου 50% θα εξαρτηθεί από την αύξηση του ΑΕΠ.  Ο κ. Παναγής συνέχισε σε έντονο ύφος την απαίτηση για δέσμευση του προέδρου της ΝΔ, η ένταση ανέβηκε και ο κ. Κικίλιας σε προσωπικό τόνο είπε: -Αν δεν μας πιστεύεις, μην μας ψηφίζεις. Η συζήτηση με τον κ. Παναγή σταμάτησε εκεί ενώ έλαβε χώρα μία ερωτοαπάντηση για τις συντάξεις χηρείας με μέλος της ΕΑΑΣ Άρτας που τον συνόδευε.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ: Έχουμε τα λεγόμενα και των δύο πλευρών. Ο καθένας ας διαλέξει ποιον θέλει να πιστέψει. Θα πίστευα τον συνάδελφο αν ενεργούσε το ίδιο και κατά των κυβερνώντων. Δεν θέλω να πιστεύω ότι όλα ήταν σχεδιασμένα για να δημιουργηθεί αυτή η ένταση. Είμαι υπέρ των συναντήσεων με πολιτικά πρόσωπα και των δυναμικών απαιτήσεων πρώτα όμως από τους κυβερνώντες όπως γινόταν την περίοδο 2013 - 2014 και δευτερευόντως από την αντιπολίτευση. Κι εμείς της ΕΑΑΣ Λάρισας στο παρελθόν είχαμε κατηγορηθεί πολλάκις ότι ήμασταν υπέρμετρα διεκδικητικοί στις συναντήσεις με υφυπουργούς και υπουργούς. Ποτέ όμως δεν αναρτήσαμε κάτι. Ο σκοπός μας ήταν "να μπει το γκολ" και όχι η προσωπική μας προβολήπου έρχεται έτσι κι αλλιώς. Στις αρχές του 2012 για να δούμε ένα κυβερνητικό στέλεχος που ερχόταν στη Λάρισα χρειάζονταν 10 τηλέφωνα κι άλλες τόσες επιστολές. Αργότερα πριν αναχωρήσουν από την Αθήνα μας τηλεφωνούσαν για συνάντηση. Αν ο κ. Παναγής ήταν το ίδιο διεκδικητικός και προς την κυβέρνηση δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό να πάρω το μέρος του. Τώρα όμως.... Παρόλα αυτά πεδίο δόξας λαμπρό να μας αποδείξει ότι δεν διεκδικεί μόνον από την προηγούμενη κυβέρνηση και νυν αντιπολίτευση αλλά και από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Αν συνεχίσει την ίδια τακτική θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι αγωνίζεται όχι για τα συμφέροντα των συναδέλφων του αλλά για τα συμφέροντα του κόμματος που συμπαθεί.
Με το θάρρος της γνώμης
Απόστολος Παπαπαρίσης
Μέλος της ΕΑΑΣ Λάρισας

Δείτε διαφήμιση υπέρ Καμμένου - ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ






24/12/2016 - ΑΝΥΕΘΑ: Δεν θα υπάρξουν επιπλέον περικοπές. - Τα δημοσιονομικά δεν μας επιτρέπουν να αναπληρώσουμε αυτά που κόπηκαν
29/12/2016 - ΑΝΥΕΘΑ:Οι αποφάσεις του ΣτΕ είναι σεβαστές και βρίσκονται σε πορεία εφαρμογής τους
5/1/2017 - ΥΠΕΘΑ:Είναι αδύνατον να υπάρξει πάγωμα μισθολογικών ωριμάνσεων για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας
11/1/2017 - ΥΠΕΘΑ: Καμιά απολύτως μείωση αποδοχών σε εν ενεργεία Στρατιωτικούς και Αποστράτους

Αντιθέτως για τη ΝΔ έχει πάντα μια "καλή" κουβέντα
19/9/2015 - ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ
5/4/2016 - Μπακογιάννη: “Τα 350 εκατομμύρια περικοπών στο ΥΠΕΘΑ πρέπει να γίνουν”! Το βίντεο με τη δήλωση
10/10/2016 - Μισθοί- Συντάξεις: Μας Επέστρεψαν το 50%, κι εμείς απλά δεν το καταλάβαμε !!
26/12/2016 - Ανόητοι, καθυστερημένοι ή/και προδότες;
30-1/2017 - Ετοίμαζαν Κούρεμα στις Αποδοχές των Στρατιωτικών...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.