papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-02-21

Εκλογές ΕΑΑΣ - Συγχαρητήρια και επισημάνσεις στο νέο πρόεδρο...

ΕΑΑΣ Λάρισας - Ένας απόστρατος αστυνομικός ψηφίζει
Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στο νέο ΠΡΟΕΔΡΟ της ΕΑΑΣ κ.Ροζή! Με στενοχώρησε βέβαια, όταν περί τις 17:00 προσήλθα στην ένωση της Θεσσαλονίκης και σε ερώτησή μου, η εφορευτική επιτροπή απήντησε, ότι έχουμε μικρότερη προσέλευση από τις προηγούμενες. Τι κρίμα !!! Εφησυχάζουν οι συνάδελφοι ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ. Κατά τα άλλα .... η κακή Κυβέρνηση που μας κόβει, μας ήπιε το αίμα, μας τρώει τα κεκτημένα. Πως να μας εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος, όταν τους πει, ότι από 27.000 προσήλθαν 5.000 ψηφοφόροι, εντάξει εδώ σε εμάς έβρεχε από πρωί μέχρι 17:00, αλλά με βροχή δεν ήμασταν στις ΤΑΜΣ και στις παρελάσεις; Δεν δίναμε το παράδειγμα στους υφισταμένους; Ότι δεν κρυώναμε, δεν πεινούσαμε και δεν κοιτάγαμε την ώρα; Γιατί στρατηγοί μου, Συνταγματάρχες μου και Αντισυνταγματάρχες;
Γιατί δε σηκωθήκατε από τον Κυριακάτικο καναπέ σας; Μετά την εκκλησία, στην πλατεία της πόλης σας θα πίνατε τον καφέ σας, θα σας έβλεπαν και θα σας χαίρονταν και οι συμπολίτες σας και παράλληλα θα τους δείχνατε ότι αντιστέκεστε - ενδιαφέρεστε - και δεν προσδοκάτε απλά στις 30 εκάστου μηνός .... ότι σας δώσει η καλή ή κακή Κυβέρνηση; Εάν κυκλοφορήσει το γεγονός της "μεγάλης αποχής", που μακάρι να μην το πάρουν οι δημοσιογράφοι εκείνοι που μας χλευάζουν, τα σχόλια δεν θα είναι καθόλου κολακευτικά για "εμάς".
Καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο της ΕΑΑΣ. Όρεξη για δουλειά, να τηρήσει τα περί ενότητας, να δώσει πνοή, ακούγοντας τις γνώμες όσων ενδιαφέρονται, ασχέτως προέλευσης ΣΣΕ - ΣΜΥ - ΕΜΘ. Βαθμοί και διαμνημονεύσεις έρχονται με τα χρόνια, ψυχή ήθος και όρεξη, ή τα έχεις ή όχι. Γενναίος γεννιέσαι, δε γίνεσαι υπηρετώντας (με μέσον ενίοτε) ως ΑΚΑΜ ή στα ανά το ΝΑΤΟ Στρατηγεία. Σίγουρα ένας Στρατηγός Δκτης Μεραρχίας, από εμένα που Διοίκησα μέχρι Τάγμα Υποστηρίξεως, έχει μεγάλη διαφορά, αλλά με λύπησε η φράση συναδέλφου Στρατηγού την Κυριακή ότι: "Δεν βλέπω να πηγαίνω ... δεν με εκφράζουν".
κ. Πρόεδρε, σας εύχομαι με τη βοήθεια Του Θεού να σας οπλίσει με δύναμη, υπομονή και επιμονή που (αν και νεότερός σας) εμείς των Σωμάτων έχουμε αποδείξει ότι τη διαθέτουμε, εργαζόμενοι επί 24ω/365ημ. εργαζόμενοι και όχι απλά σχεδιάζοντας.
Εκμεταλλευτείτε - συνεργαστείτε με το κάθε μέλος της ΕΑΑΣ και προσπαθήστε ΟΛΟΙ οι μερισματούχοι του ΜΤΣ να αποβάλλουν το "δεν με εκφράζουν", αλλά πραγματοποιούν αναλήψεις στα μερίσματα και σύνταξή τους.
Στρατηγέ Ροζή συγχαρητήρια για την εκλογή σας.
Δημήτρης Παπαδόπουλος
Σχης ε.α. ΕΜ - ΣΣΕ '84 - Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.