papaparisis
---> Στείλτε μας τα άρθρα σας για δημοσίευση στο e-mail apostolos.papaparisis@gmail.com - Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-01-02

Καλή πτήση φίλε Θοδωρή, χαιρετίσματα στον Αντώνη, το Στέλιο, το Δημήτρη, τον Αντρέα, το Θανάση... Το τελευταίο αντίο από συνάδελφο...

Έφυγε χθες το πρωί από κοντά μας, λίγο μετά την είσοδο του 2017 , ο Σχης (ΑΣ) Θεόδωρος Καπετάνιος, τον οποίο θα αποχαιρετήσουμε αύριο στις 15.00 στο χωριό του Φρέγκαινα Αργους. Η μεγάλη οικογένεια της Αεροπορίας Στρατού, δέχτηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και άλλο ένα πλήγμα, μετά από αυτά του Ταξίαρχου Δάρα Α και του Αντγου ε.α Σαλωνίτη Στ. 
Ο Σχης (ΑΣ) Θεόδωρος Καπετάνιος, αντικειμενικά ξεχώριζε για το χαρακτήρα του, την επαγγελματική του κατάρτιση, την προσωπικότητά του, το χιούμορ του, την ευχάριστη παρέα του, το πάθος του για την Αεροπορία Στρατού και τη λατρεία του για την πτήση. Ακολούθησε μια εξαιρετική επαγγελματική σταδιοδρομία σε μονάδες και επιτελεία κυρίως της ΑΣ καθώς και σε θέσεις εξωτερικού, αφήνοντας τη σφραγίδα του και ξεχωρίζοντας, απ όποια θέση και αν περνούσε.
Για όλους εμάς, που γνωρίσαμε από κοντά το Θοδωρή, μέσα στην οικογένεια του 1ου ΤΕΕΠ, και για πάρα πολλά χρόνια πορευτήκαμε στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες, πετάξαμε μαζί, ταξιδέψαμε, διασκεδάσαμε, γνωριστήκαμε οικογενειακά, είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και μας έκανε πάντα υπερήφανους με την παρουσία του και τη διαδρομή του.
Τον τελευταίο καιρό έδωσε ένα διαφορετικό αγώνα, έναν αγώνα άνισο, η στάση του όμως ήταν γενναία και αξιοπρεπής, με υπομονή και ψηλά το κεφάλι, έχοντας δίπλα του, την οικογένεια του, τους φίλους του και τον αγαπημένο του κουμπάρο, φίλο,συμμαθητή και συνάδελφο Κώστα!
Φίλε Θοδωρή, θα μας λείψεις σε όλους, για την παρέα σου, για το συναισθηματισμό σου, για το χιούμορ σου, για τη ζεστασιά της ψυχής και για το πάθος και την αγάπη σου για την Αεροπορία Στρατού.
Σε χαιρετούμε φίλε, με αισθήματα λύπης, αγάπης, σεβασμού και θαυμασμού.
Πάνω απ όλα, δικαιούται να είναι υπερήφανη για σένα η οικογένεια σου, η γυναίκα σου και οι κόρες σου, που επί ένα ολόκληρο έτος ανέβηκε τον δικό της Γολγοθά, που έχουν το ξεχωριστό προνόμιο να σε έχουν σύζυγο και πατέρα.
Καλή πτήση φίλε Θοδωρή, χαιρετίσματα στον Αντώνη, το Στέλιο, το Δημήτρη, τον Αντρέα, το Θανάση...... !
Αιωνία του η μνήμη!

2 σχόλια:

 1. Κανένα δεν απασχολεί το γεγονός ότι στην Αεροπορία Στρατού, συμβαίνουν τόσες απώλειες από την ίδια αιτία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κράτησε χρόνια όσο υπηρετούσαμε μαζί, ένα χωρατό ανάμεσά μας. Κάποιοι ίσως διαβάζοντας αυτές τις σειρές να το θυμούνται, καθώς το μοιράστηκαν & άλλοι απ'όσους ήμασταν μαζί τότε στο ΤΕΕΠ.
  Όταν στην "τρέλα" της καθημερινότητάς μας κοινοποιούταν μια εντολή γενικά & αόριστα, ρωτάγαμε ο ένας τον άλλο "μα ποιος το είπε αυτό;"
  "Ο καπετάνιος" απαντούσε ένας που ήξερε, συνθηματικά, εννοώντας το Διοικητή. Αρχικά, την πρώτη φορά, εγώ είχα γυρίσει στον Θόδωρο που ήταν δίπλα μου & του λέω "είπες εσύ τέτοιο πράγμα;"
  "Όχι βέβαια, εγώ δεν είμαι ο καπετάνιος, εγώ είμαι ο Καπετάνιος" & χα χα χα στη συνέχεια..
  Μπορεί να μην ακούγεται πολύ αστείο, είναι όμως ένα ανέκδοτο που επαναλήφθηκε πολλές, αμέτρητες φορές ανάμεσά μας..
  Καλό σου ταξίδι Καπετάνιε..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.