papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-11-23

Τι ποσό απαιτούμε για επιστροφή από ΓΛΚ λόγω περίθαλψης;

Μετά την ανάρτηση ''Τρία χρόνια υπολόγιζαν λάθος την κράτηση για την περίθαλψη - Πλήρης ανάλυση - Υπόδειγμα αίτησης προς ΓΛΚ επιστροφής παρακρατηθέντων" πολλοί συνάδελφοι με ρωτούσαν πόσο είναι το ποσό που διεκδικούμε με την υποβολή της σχετικής αίτησης. Λόγω της πολυπλοκότητας του υπολογισμού δεν αξιώθηκα να το υπολογίσω.
Το αποτόλμησε όμως ο συνάδελφος Ταξχος ε.α. Σπύρος Μερκούρης (ΣΣΕ-80), αφιερώνοντας ένα ολόκληρο απόγευμα γι αυτό το σκοπό. Μετά λοιπόν από λεπτομερείς υπολογισμούς το ποσό που του αναλογεί για επιστροφή, για την περίοδο Οκτώβριο 2013 - Σεπτέμβριο 2016, είναι 759,37 ευρώ. Εννοείται ότι το ποσό δεν είναι το ίδιο για όλους.

3 σχόλια:

  1. AΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ!!!...ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ...''ΧΘΕΣ'' ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ;;;....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ 2016 ΠΑΡΑΚΑΛΩ;; ΕΕΕΕ ΓΙΑΤΙ;;;; ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι εχουμε κανει ήδη την αιτηση στο ΓΛΚ και ζηταμε επιστροφη απο το 2014 τι κανουμε... υπαρχει προβλημα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς όχι. Αν και δεν πιστεύω ότι θα μας δώσουν και πάλι σημασία μπορείτε να κάνετε μία άλλη ζητώντας από τον Οκτ του 2013 και να αναφέρετε και την παλιά.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.