papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-11-19

Στρατιωτικοί ιατροί ενημέρωσαν τα μέλη της ΕΑΑΣ Λάρισας για θέματα υγείας

Εκδήλωση - ενημέρωση των αποστράτων μελών της ΕΑΑΣ Λάρισας για σημαντικά θέματα υγείας πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ενώσεως. Προσκεκλημένοι του Τοπικού Συμβουλίου του παραρτήματος, ο Σχης εα (ΥΙ) Γεώργιος Χαλίτσιος, Παθολόγος ο οποίος διετέλεσε και διευθυντής του 404 ΓΣΝ Λάρισας με πετυχημένη μάλιστα θητεία και ο συμμαθητής του Σχης εα (ΥΙ) Αθανάσιος Αχταρόπουλος, οφθαλμίατρος, οι οποίοι και ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για θέματα υγείας όπως, η αρτηριακή πίεση, ο σακχαρώδης διαβήτης και οι οφθαλμολογικές παθήσεις. 
Στην εκδήλωση είχε κληθεί και συμμετείχε και εκπρόσωπος του 404 ΓΣΝ Λάρισας και συγκεκριμένα ο Επίατρος Βασίλειος Καραβασίλης, ο οποίος με τη σειρά του, ενημέρωσε τα μέλη της ΕΑΑΣ για τις νοσοκομειακές παροχές του 404 ΓΣΝΛ στα ε.α στελέχη των ΕΔ. Παράλληλα η Διοίκηση του νοσοκομείου ζήτησε να ακούσει τις προτάσεις των αποστράτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους στο νοσοκομείο, τις οποίες και κατέγραψε.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του παραρτήματος Αντγος εα Σπύρος Τσιρώνης, μέσα στο επόμενο διάστημα, θα επισκεφθεί το παράρτημα τα γραφεία της ΕΑΑΣ και ο νέος Διευθυντής του Στρατιωτικού νοσοκομείου, Σχης (ΥΙ) Δημήτριος Καραθανάσης, ο οποίος απουσίαζε σε συνέδριο στο εξωτερικό για να μιλήσει με τα εν αποστρατεία στελέχη της Λάρισας.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.