papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-11-14

Συγνώμη της ΕΑΑΣ από το ΓΕΣ και τροποποίηση της ανακοίνωσης σχετικά με τη βράβευση αριστούχων μαθητών 2015-2016

Φέρεται σε γνώση των μελών της ΕΑΑΣ ότι, τροποποιείται η παράγραφος 7 της ανακοίνωσης της ΕΑΑΣ με Α.Π 16/2016, που αφορά στη βράβευση των αριστούχων μαθητών της Β’ & Γ’ Λυκείου σχολικού έτους 2015-16 όπως παρακάτω: «7. Το χρηματικό ποσό της βράβευσης που καθορίστηκε από το ΓΕΣ είναι τριακόσια είκοσι (320,οο) ευρώ, παρά ταύτα όμως λόγω του περιορισμού της Δγής του ΓΕΣ που αναγράφεται στην υποπαράγραφο 2γ της παρούσας, εφ’ όσον δεν διατεθεί εξ’ ολοκλήρου το απαιτούμενο ποσόν απ’ το ΓΕΣ, το ΔΣ της ΕΑΑΣ σε συνδυασμό και με την διαταγή διάθεσης του ΓΕΣ, θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.»

Η τροποποίηση επέρχεται λόγω της εκ παραδρομής και άνευ της επιβαλλόμενης προσοχής και δεοντολογίας άσκησης κριτικής προς το ΓΕΣ. Η ΕΑΑΣ του λοιπού θα είναι προσεκτικότερη στις κάθε είδους ανακοινώσεις/έγγραφά της και θα κινείται απολύτως στο πνεύμα της δεοντολογίας και του επιβαλλόμενου σεβασμού.
Εκ της ΕΑΑΣ
Η αρχική επίμαχη παράγραφος 7 φαίνεται παρακάτω
7. Το χρηματικό ποσό της βράβευσης που καθορίσθηκε από το ΓΕΣ είναι τριακόσια είκοσι (320,00) ευρώ, παρά ταύτα και λόγω του περιορισμού της Δγης του ΓΕΣ που αναγράφεται στην υποπαράγραφο 2γ της παρούσης, υπάρχουν τα παρακάτω ενδεχόμενα:
α. Μείωση του ποσού, εφόσον το ΓΕΣ δεν καταβάλει στην Ε.Α.Α.Σ. εξ’ ολοκλήρου το ποσό που θα αναλογεί σε όλα τα αιτήματα (όπως συνέβη το 2014). Στην περίπτωση αυτή η Ε.Α.Α.Σ. θα το καταμερίσει ισόποσα σε όλους τους δικαιούχους μαθητές Β’ και Γ΄Λυκείου.
β. Απόδοση όλου του ποσού στην μία κατηγορία δικαιούχων, όπως αυτό συνέβη το 2015 τελευταία στιγμή από το ΓΕΣ, το οποίο δεν απεδέχθη την πρόταση της Ε.Α.Α.Σ. για τον επιμερισμό του διατεθέντος ποσού και επιπρόσθετα δεν της άφησε κανένα περιθώριο ελιγμού αντίδρασης. Ευελπιστούμε ότι η περσινή «άστοχη» ενέργεια του ΓΕΣ δεν θα επαναληφθεί και θα γίνει ισόποσος καταμερισμός.
γ. Ισότιμη αντιμετώπιση από το ΓΕΣ των δικαιούχων τέκνων των Αποστράτων όπως αυτών των εν ενεργεία που θα καθοριστεί από την απόφαση του κ. Α/ΓΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.