papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-11-16

Εκδηλώσεις από 1η ΣΤΡΑΤΙΑ για τα 190 χρόνια Στρατιωτικής Μουσικής - Πρόγραμμα

Στα πλαίσια του εορτασμού για τα 190 χρόνια της Στρατιωτικής Μουσικής η 1ηΣΤΡΑΤΙΑ/EU-OHQ διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων, στην πόλη της Λάρισας, με τη συμμετοχή των Στρατιωτικών Μουσικών της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ του Γ’ και Δ’ Σώματος Στρατού. Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016
19:00 Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφικού υλικού και αντικειμένων τα οποία αντικατοπτρίζουν ντοκουμέντα από την συγκρότηση της 1ης Στρατιωτικής Μουσικής στο Ναύπλιο το 1825 έως σήμερα & Κουιντέτο 5 μουσικών οργάνων από την Στρατιωτική Μουσική του Γ΄ΣΣ, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας / Μουσείο Γ.Ι. ΚΑΤΣΙΓΡΑ.
H έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως 26 Νοεμβρίου 2016.
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016
12:00 Επίδειξη στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας από τη Στρατιωτική Μουσική του Γ’ΣΣ.
18:00 Συναυλία στο Στρατόπεδο «Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα» και επίδειξη από τη Διμοιρία επιδείξεων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.
Στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Στρατηγείου την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 θα συμμετάσχουν οι Στρατιωτικές Μουσικές (1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ - Γ’ΣΣ και Δ΄ΣΣ) και το Μουσικό Σχολείο Λάρισας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με την ευγενική συμμετοχή της η κυρία Αθηνά Πολυμέρου.
Στην εν λόγω εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι Θρησκευτικές, Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές της πόλης και είναι ανοιχτή στο κοινό και στα ΜΜΕ.
ΔΕΠ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ + ΚΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.