papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-10-20

Διαδικτυακή εφαρμογή απόδοσης δικαιωμάτων Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΕΚΟΕΜΣ με τη βοήθεια του ΚΕΠΥΕΣ κάνει βήματα μπροστά και μας ενημερώνει ηλεκτρονικά για το μηνιαίο μέρισμα. Το ΜΤΣ γιατί δεν πράττει το ίδιο; Ποιος κωλυσιεργεί, το ΜΤΣ ή δεν δίνει τη σχετική εντολή το ΓΕΣ; 
Ο Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ. εντός του πλαισίου ανάληψης δράσεων και πρωτοβουλιών με άμεσο σκοπό τόσο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και της εν γένει λειτουργίας του, ενημερώνει τους μετόχους και μερισματούχους του, ότι ολοκληρώθηκε από το ΚΕ.Π.Υ.Ε.Σ η ανάπτυξη ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής, μέσω της οποίας υλοποιείται η, σε πραγματικό χρόνο, βεβαίωση και ανάλυση των δικαιωμάτων προς απόδοση. Αναλυτικότερα μέσω της ανωτέρω εφαρμογής επιτυγχάνεται:
α. Κεντρική, με μηχανογραφικά μέσα, εποπτεία και έλεγχος των υπόχρεων, ως προς την τήρηση των προθεσμιών απόδοσης των δικαιωμάτων.
β. Έγκυρη και σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση του Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ. για την ανάλυση των πηγών προέλευσης των εσόδων του, απευθείας από τους υπόχρεους απόδοσης των δικαιωμάτων.
γ. Βελτίωση της ταμειακής ρευστότητας του Κλάδου, η οποία συνεπάγεται και την αύξηση του χρόνου τοκοφορίας των διαθεσίμων αυτού και τέλος
δ. Ελάφρυνση των εμπλεκομένων μέχρι και σήμερα ενδιάμεσων υπηρεσιών από το διοικητικό φόρτο της συγκέντρωσης, ανάλυσης και απόδοσης των δικαιωμάτων του Κλάδου.
Εκ της Δνσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.