papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-10-21

Φωτογραφίες και βίντεο από την ορκωμοσία στη ΣΜΥ {21-10-2016}

Μαύρος βαρύς ο Ουρανός που σκέπαζε σήμερα την Πόλη των Τρικάλων …Αλλά οι Πρωτοετείς Σπουδαστές και Σπουδάστριες που έδωσαν τον Όρκο για την Πατρίδα διέλυσαν τα βαριά σύννεφα γεμίζοντας με Υπερηφάνεια τους Γονείς και τα αδέρφια τους, αλλά και φέρνοντας ξανά την Ελπίδα στους Εκατοντάδες Απόμαχους της Ζωής και του Στρατού που κατέκλυσαν τους Χώρους της Σχολής για να τους Καμαρώσουν!

Από σήμερα Ορκιστήκατε να ανήκετε στην Μεγάλη Οικογένεια του Στρατού τους ανακοίνωσε Συγκινημένος ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος Γιώργος Λιάκος !
Παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου κ. Βασίλειου Τελλίδη, και του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγου κ. Ηλία Λεoντάρη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016…
Στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο Στρατόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ» στα Τρίκαλα, η Τελετή Ορκωμοσίας στην Πολεμική Σημαία των 142 Πρωτοετών Σπουδαστών Τάξεως 2019.
Αμέσως μετά την Ορκωμοσία η Διμοιρία Επιδείξεων της Σχολής φρόντισε να εντυπωσίασε όσους και όσες είχαν την τύχη να βρεθούν στη Σχολή που εδώ και και 150 χρόνια βγάζει μόνο …Ηγέτες!
Στην Τελετή παρέστησαν οι Θρησκευτικές, Στρατιωτικές και Πολιτικές αρχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της πόλης των Τρικάλων, Απόστρατοι Αξιωματικοί, Αντιπροσωπείες σπουδαστών καθώς και οι οικογένειες των ορκισθέντων Σπουδαστών. (φωτορεπορταζ)
Εντυπωσιακοί οι σχηματισμοί των προς Ορκωμοσία Σπουδαστών και Σπουδαστριών της Σχολής
Έβγαλαν φωνή ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο και οι Ένοπλοι Σπουδαστές της 2ας Τάξεως ….Εντυπωσιακά φοβεροί !
 
Άψογο και το Άγημα της Πολεμικής Σημαίας που σκόρπισε ρίγη συγκινήσεως με τη Είσοδό της στον Χώρο της Τελετής
Ρίγη συγκινήσεως όταν η Πολεμική Σημαία της Σχολής εισέρχεται στο Χώρο της Τελετής….
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.