papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-09-06

«Βάρεσε Προσοχή» ο Α/ΓΕΑ …Σε αυτούς που μάγεψαν τους Μοσχοβίτες (φωτογραφίες - video)

Από την Πέμπτη 1 έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, επισκέφθηκε τη Ρωσική Ομοσπονδία κατόπιν επίσημης πρόσκλησης από τη διοργανώτρια Αρχή του φεστιβάλ «Spasskaya Tower 2016», στο πλαίσιο του Έτους 2016 Ελλάδας – Ρωσίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Κρεμλίνου της Μόσχας, Lieutenant General Sergey Khlebnikov και τον Γενικό Διευθυντή της Ρωσικής Κρατικής Εταιρείας Αμυντικών Εξαγωγών «ROSOBORONEXPORT», κ. Anatoliy Isaykin, με τους οποίους συζήτησε θέματα κοινού ενδιαφέροντος!
Επίσης με τον Αρχιμουσικό και τον Διευθυντή, του φεστιβάλ, Lieutenant General Valery Khalilov και κ. Sergey Smirnov, αντίστοιχα, καθώς και με τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Μόσχα, κ. Ανδρέα Φρυγανά

Επιπλέον, παρακολούθησε μέρος του φεστιβάλ «Spasskaya Tower 2016», όπου συμμετέχει η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας, συνεπικουρούμενη από μέλη της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού.
Να σημειωθεί οτι οι Μοσχοβίτες χειροκρότησαν θερμά τον Έλληνα Αρχηγό όταν αυτός σηκώθηκε απο τη θέση του και σε στάση Προσοχής χαιρέτισε το Συρτάκι που έπαιξαν και χόρεψαν Η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας και του ΠΟλεμικού Ναυτικού
Μάγεψε το κοινό στην Κόκκινη πλατεία της Μόσχας, η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας παιανίζοντας και χορεύοντας συρτάκι! Στο βίντεο της εμφάνισης της μπάντας μπορείτε να δείτε από το 5 λεπτό τους Έλληνες στρατιωτικούς να παιανίζουν και να χορεύουν το γνωστό συρτάκι καλώντας το κοινό να συμμετάσχει.
Όρθιος και ο Ρώσος Στρατηγός σε στάση Προσοχής χαιρέτισε και αυτός τον Ελληνικό χορό στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας!
Το όλο σκηνικό έλαβε χώρα στο διεθνές φεστιβάλ Στρατιωτικών Μουσικών Σχημάτων «Spasskaya», στη Μόσχα που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο και στο οποίο έλαβαν μέρος συνολικά 22 στρατιωτικές μπάντες από 12 χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.