papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-09-13

Οι «κάθετες εφορμήσεις» του Σινούκ απέτρεψαν τα χειρότερα στη ν. Θάσο!

Για μια ακόμη φορά οι Ένοπλες Δυνάμεις έδωσαν το παρόν στην Μεγάλη φωτιά της νήσου Θάσου… Στο νησί επιχειρούν 7 Πυροσβεστικά Ελικόπτερα και ένα Μεταγωγικό Ελικόπτερο παντός καιρού, αποδεικνύεται τελικά ότι είναι τα θρυλικά και πάντα ετοιμοπόλεμα Σινούκ!
Πετάς με φορτίο πολλών τόνων, ο κάδος είναι χωρητικότητας 7 τόνων, με πυκνούς καπνούς, υψηλές θερμοκρασίες, ανέμους και πάνω από φλόγες που σχεδόν γλείφουν το ελικόπτερο… Δηλώνει ο Κυβερνήτης του Σινούκ. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε τις δηλώσεις του Δημάρχου της Θάσου που έδωσε τα εύσημα στο Πλήρωμα του Ελικοπτέρου της Α.Σ για τις Κάθετες εφορμήσεις και στοχευμένες ρίψεις νερού που επιχειρεί από σήμερα το πρωί στη φωτιά της Θάσου! Σε αυτά ποντάραμε δήλωσε ο Δήμαρχος …
Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν σήμερα το πρωί και επί τόπου επιχειρούν συνολικά 170 πυροσβέστες με 73 οχήματα, 53 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 36 στρατιώτες, 15 εθελοντές, 11 οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και τρία μηχανήματα.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ–ΜΠΕ ο δήμαρχος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να ενημερωθεί για την εξέλιξη των πυρκαγιών και την πορεία των έργων κατάσβεσης. Στο μετέβη με Ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και προστασία των….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.