papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-09-01

Διαλύουν & τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία … Απόσπαση των Στρατιωτικών γιατρών σε Πολιτικά!!!


Ακούγεται απίστευτο μα είναι πέρα για πέρα αληθινό: Διαλύουν στο όνομα και στο πλαίσιο δήθεν της Κοινωνικής Πολιτικής και του Προσφυγικού, ότι έχει απομείνει ακόμη όρθιο σε αυτήν εδώ τη Χώρα !
Δεν τους έφταναν οι 105.000 μερίδες φαγητό που παρασκευάζει καθημερινά ο Στρατός για τους δήθεν πρόσφυγες, δεν τους φτάνουν που καθημερινά δεκάδες Στρατιωτικοί Γιατροί και Νοσηλευτές προσφέρουν υπηρεσίες στα λεγόμενα «HOT-SPOT»… Κρυψώνες Τζιχαντιστών σύμφωνα με τον Επικεφαλής της Europol !
Τώρα στέλνουν και τους Παθολόγους Γιατρούς του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης που εξυπηρετεί όλο τον κορμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με απόσπαση έξι μηνών παρακαλώ (δεν υπάρχει μεγαλύτερη), μετά ακολουθεί Μετάθεση, στο Πολιτικό Νοσοκομείο της Πτολεμαίδος!
Η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη και δεν χωρά καμιά παρερμηνεία
Ερώτημα ποιος υπογράφει την διαταγή ή είναι και αυτή προφορική κ.κ του ΓΕΣ και της Διεύθυνσης του Υγειονομικού;
Θα προΐσταται πολίτης Γιατρός και πολίτης Διοικητής του Πολιτικού Νοσοκομείου σε Αξιωματικούς;
Αντί να προσλάβουν οι Κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ Πολίτες Γιατρούς και να επανδρώσουν τα νοσοκομεία μας που η ανεργία στον κλάδο τους χτυπάει κόκκινο, αποσπούν σε αυτά …Στρατιωτικούς!
Από που προβλέπεται αυτό και που θα στηριχθεί αν ώ μη γένοιτο συμβεί κάτι στραβό;
Από καλό παίρνουν των Οματιών τους οι νέοι Επιστήμονες και ειδικά το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό και πάνε στην Ευρώπη και στην Αμερική ;
Κάποιοι στο ΥΠΕΘΑ κατεβάζουν ιδέες και ιδέες …Η Διάλυση του Μοναδικού ακόμη «Οργανισμού»… Μόνο στραβά θα φέρει στη Πατρίδα !
Κάνας Αρχηγός θα πει και κάνα όχι ή το χάσαμε και αυτό Πατριώτη; Τυχαίο που οι ΑΝΕΛ στο Στράτευμα πήραν την Κατρακύλα και σταματημό δεν έχουν;
Τότε που Αρχηγοί του Στρατεύματος πέρναγαν σχεδόν καθημερινά από Στρατιωτικά Νοσοκομεία
Να θυμίσουμε όμως και την πρώτη στοχοποίηση επι Βενιζέλου των ΣΤρατιωτικών Νοσοκομείων που έβγαζε σπυράκια μόλις άκουγε για Αξιωματικούς !
Άνοιξαν για όλους τους πολίτες πριν αρκετό καιρό τα πέντε μεγαλύτερα στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας και μαζί με αυτό και τους ασκούς του Αιόλου!
Πρόκειται για το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, το Ναυτικό Νοσοκομείο, το Νοσοκομείο Αεροπορίας, το ΝΙΜΤΣ και το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Όλοι οι πολίτες αποκτούν τη δυνατότητα εισαγωγής στα παραπάνω στρατιωτικά νοσοκομεία, αφού εντάσσονται στο σύστημα του ΕΣΥ σε υποστηρικτικό ρόλο.
Επισημαίνεται οτι οι εν ενεργεία αλλά και οι εν αποστρατεία στρατιωτικοί πληρώνουν, εκτός από τις κρατήσεις τους για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και ειδική κράτηση για τα στρατιωτικά νοσοκομεία και τα αναλώσιμά τους. Η κράτηση αυτή ανέρχεται περίπου στο 50% όσων τους παρακρατούνται για περίθαλψη.
Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ), το οποίο έχει ενταχθεί πλήρως στο ΕΣΥ, και οι στρατιωτικοί, που πλήρωναν για όλο τους τον ενεργό βίο ειδική κράτηση για τη χρηματοδότησή του, σήμερα δεν έχουν καν προτεραιότητα για την εισαγωγή τους σε αυτό!!!!!
Οι στρατιωτικοί αισθάνονται ότι πληρώνουν για παροχές τις οποίες στην πραγματικότητα δεν έχουν. Μάλιστα, η επέκταση της περιθάλψεως στα νοσοκομεία αυτά και άλλων κατηγοριών πολιτών (βουλευτές, πολιτικοί υπάλληλοι, απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας κ.λπ.) έχει δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα, μια και τα Ταμεία τους, δηλαδή σήμερα ο ΕΟΠΥΥ, δεν έχουν αποδώσει τα οφειλόμενα για την περίθαλψή τους.
Σχόλιο: Για τους ακόμη τυχόν εναπομείναντες παραπλεύρως του κ.κ Καμένου και του Βίτσα να θυμίσουμε τις τελευταίες Μεταθέσεις και την Υποβάθμιση στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας ή δεν χρειάζεται ;
Πολλά τυχαία μαζεύονται και δεν τον αντέχουμε!!!
http://veteranos.gr/dialioun-ta-stratiotika-nosokomia-apospasi-ton-stratiotikon-giatron-se-politika/

1 σχόλιο:

  1. Φτηνοί λεονταρισμοί και η σχετική μικροπολιτική παρερμηνεία, χωρίς σοβαρά στοιχεία. Καλά, δεν τα διαβάζετε πριν τα ανεβάσετε; Ποιούς εξυπηρετούν αυτοί οι σχολιασμοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.