papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-08-22

Το τελευταίο αντίο σ' έναν δικό μας άνθρωπο, στον αξιαγάπητο Τάσο...

Έφυγε για το τελευταίο του ταξίδι χθες 21 Αυγούστου 2016 ο αγαπητός μας συνάδελφος Αναστάσιος ΤσιαμπαλήςΟ αξιαγάπητος Τάσος μας, απόστρατος αξιωματικός [Σχης (ΣΓ) ε.α], ήταν η προσωποποίηση της ευγένειας, της αισιοδοξίας, της καλοσύνης και της αξιοπρέπειας.  
Το τελευταίο αντίο θα το πούμε αύριο Τρίτη 23 Αυγούστου 2016, στις 11:00, στον Άγιο Αχίλλειο Λαρίσας, όπου και θα λάβει χώρα η νεκρώσιμος ακολουθία.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και ιδιαίτερα στη σύζυγο του Μαρία και την κόρη του Χριστίνα!
Καλό ταξίδι Τάσο!
Ως τελευταίο αντίο παρατίθενται τα γραφόμενα στο fb μιας Λαρισαίας της Μαρίας Περβανίδου, που τον γνώρισε τελευταία, την περίοδο δηλαδή που πάλευε με αξιοθαύμαστη υπομονή, αισιοδοξία και αξιοπρέπεια me την ασθένεια του, που τελικά τον νίκησε χθες.
«Αποχαιρετώ σήμερα έναν άνθρωπο, έναν σημαντικό άνδρα, που είχα την τύχη να γνωρίσω μερικούς μήνες πριν, όταν καταπατούνταν το Φρούριο της Λάρισας, από την δημοτική αρχή, στο όνομα μιας αποτυχημένης και εγκληματικής παρέμβασης. Ο Τάσος Τσιαμπαλής, ένας λεβέντης ευθύς άνθρωπος, παρά την ηλικία του, παρά τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλονταν, είχε το σθένος να αγωνίζεται με περισσή αξιοπρέπεια. Έστειλε επιστολή στον Δήμο, ζητώντας ακρόαση. Απαξίωσαν να τον ακούσουν. Περίμενε έστω μια απάντηση. Δεν ήρθε ποτέ. Γνωστό ότι ο πολίτης που έχει αντίθετη άποψη, Είναι για κείνους ανύπαρκτος. Παραβρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, θέλησε να μιλήσει, με ευγένεια. Τον κοίταζα και θαύμαζα το κουράγιο του και το ανοιχτό του μυαλό. Ήθελα να του πω, ότι είναι πολύς γι αυτούς στους οποίους απευθύνονταν. Δεν χρειάστηκε. Φάνηκε όταν μίλησε. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και για αξίες, ν αστειευτούμε, να συμπορευτούμε. Για λίγο. Κι όμως...... ήταν τόσο πολύ...... οι άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν, δεν κάνουν θόρυβο. Δίνουν, είναι φωτεινοί, διδάσκουν ήθος. Για κάποιον άγνωστο λόγο, υποφέρουν πιο πολύ, αντέχουν περισσότερο, γελάνε σα μικρά παιδιά..... κι όταν φεύγουν, αφήνουν πίσω τους χνάρι..... μου είχες πει κύριε Τάσο, να κόψω τον πληθυντικό..... το κάνω τώρα λοιπόν...... γεια σου Τασο..... καλο ταξιδι......»
Από τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές
Με τη νεογέννητη κόρη του
Και με τη στολή
Στην 1η ΣΤΡΑΤΙΑ 23 Δεκεμβρίου 2013 για ευχές - Πάντα χαμογελαστός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.